Опасна връзка е завързал водещият на сутрешния блок на Би Ти Ви Антон Хекимян. Напоследък журналистът често споделял уикендите и свободното си от работните ангажименти време с колега от конкурентната Нова телевизия.

Става дума за младия репортер Жоро Георгиев, издават от обкръжението на Хекимян. Не е ясно как и кога е стартирала дружбата им, но напоследък двамата намирали не само общи теми на разговор покрай сходната им професия, но и общи хобита и интереси.



Открай време Тони се слави като копнеещ за авантюри пътешественик, а пътуванията били страст и на новия му приятел. Напоследък се случвало доста често Жоро и Антон да обикалят популярни туристически забележителности в България заедно.




Двамата обаче не си позволяват да публикуват общи снимки от живописните места, които посещават, вероятно притеснявайки се да не бъдат набедени за гей двойка. Обичайната им практика била първо единият да снима другия, а после той да му върне жеста. Фактът, че публикуват фотоси от едни и същи места по едно и също време обаче, говори достатъчно за това, че обичат да споделят общата си компания.



Съвсем възможно е тази година Хекимян да счупи традицията и да реши да отиде на море по мъжки. След като дългогодишната му връзка с колежката му Василена Гръбчева приключи, Тони всяко лято ходи на море само семейно. По време на ваканциите си той е придружаван от най-любимите си жени – неговата майка Златка, сестра му Вера и племенничките му. Докато бе сгоден за Василена, която наскоро роди от новия мъж до себе си – известния лекар Асен Цеков, Тони прекарваше отпуските си далеч по-романтично. Очевидно този период не му липсва, тъй като не е засичан с половинка от 2017 г. насам.
Източник:https://retro.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

ТОП-ПУБЛИКАЦИИ

АРХИВ 2

ПОСЕТИТЕЛИ ГЛЕДАТ В МОМЕНТА

АРХИВ 1