Двама мъже от Сливен са пребили до смърт 49-годишния си работодател заради неизплатени заплати, съобщиха от пресцентъра на МВР, цитирани от dir.bg.

Пребитият мъж бил открит в безпомощно състояние в дома си в сливенския кв. "Сините камъни" в понеделник. Той бил настанен в реанимацията на МБАЛ "Иван Селимински" в кома и въпреки усилията на лекарите по-късно е починал.

По информация на "Стандарт" убитият се казва Петко Петков. Той ръководел строителна бригада, която работела на няколко от участъците по строежа на магистрала "Тракия". Двамата му нападатели били работници именно в бригадата, но не били взели изработеното, допълва изданието.

По горещи следи криминалистите успели да задържат извършителите. Единият е 51-годишен, криминално проявен за нелегално излизане от страната, а другият е на 34 години. И двамата са от Сливен, като са направили пълни самопризнания.

Във фаталния понеделник мъжете отишли до жилището на работодателя си, за да си искат парите. След кратък скандал, те се нахвърлили върху него и го пребили. След това го оставили в безпомощно състояние и си тръгнали. Мъжът бил открит от приятелката си, предаде Дарик радио.Срещу двамата са повдигнати обвинения. Те са задържани в следствения арест за срок от 72 часа.

 


0 коментара:

Публикуване на коментар

ТОП-ПУБЛИКАЦИИ

АРХИВ 2

ПОСЕТИТЕЛИ ГЛЕДАТ В МОМЕНТА

АРХИВ 1